Plastbackar

Plastbackar i lager för alla ändamål

Titta in i vår webbshop där du bland annat hittar vårt stora utbud av plastbackar till lager och industri. Vi har plastbackar till alla ändamål: pallbackar, småvarulådor, lagerbackar, förrådsbackar, stora lådor, plastpallar och mycket mer. Kvalitetsprodukter för professionellt bruk som håller i många år. Många färger och storlekar - samt möjlighet att beställa rullvagnar och andra tillbehör till plastbackarna.

Hos oss kan du beställa online dygnet runt. Vi har korta leveranstider, normalt inom 2-4 dagar, och levererar hem till dig. Har du frågor om något eller hittar du inte rätt plastbackar i vår webbshop? Ring oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dina behov. Vår kundservice är alltid redo att hjälpa dig på bästa sätt.

Hitta våra snygga och prisvärda plastbackar

Plastbackar i flera storlekar och för många olika ändamål - vi har allt. Se det stora och breda utbudet online här i vår webbshop. Välj "Produkter" i menyn till vänster så visas en översikt över hela vår produktkatalog, där du kan leta efter de plastbackar du behöver.

Stativ och rullvagnar till dina plastbackar

Vi säljer inte bara plastbackar utan också stativ och rullvagnar i olika utförande, som är anpassade för våra plastbackar. Alla stativ, rullvagnar m.m. är konstruerade i kvalitetsmaterial och du hittar dem i rullmenyn till vänster.

Beställ och betala dina plastbackar online

Betala och beställ säkert online - vi levererar dina nya plastbackar omgående. Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår hjälpsamma kundservice på telefon 0045 70 27 35 00 eller e-post office@hhl.dk.